vloerverwarming1Aangenaam genieten door gelijkmatige verwarming van je woonomgeving, vloerverwarming is hier de perfecte oplossing voor. Het geeft een natuurlijke warmte waardoor u het, bij een lagere temperatuur, al snel behaaglijk heeft. Ook bent u verlost van de koude trek over de vloer die zich bij een regulier systeem vaak voordoet.
Bijkomend voordeel is dat u een aantal graden lager kan stoken en het een besparing op uw energienota oplevert.

Het systeem is zowel toepasbaar in nieuwbouw als in bestaande bouw. Natuurlijk zorgen wij ervoor dat u tijdens het aanleggenvan de vloerverwarming, in bestaande bouw, er zo min mogelijk hinder van ondervindt en leveren de vloer weer volledig afgewerkt af.

Vloerverwarming kan zowel als hoofdverwarming als als bijverwarming, in combinatie met een convector(put) of radiator(en), worden toegepast. Uw wensen zijn hierin bepalend.

Eventueel kan de vloerverwarming ook worden voorzien van een installatie die er voor zorgdraagt dat in de warme periodes de installatie voor verkoeling zorgt. Dit wordt verwezenlijkt door koud water door de leidingen te laten stromen d.m.v. een warmtepomp of een koelmachine die op uw installatie wordt aangesloten.

vloerverwarming2